KotaBaby.ro utilizeaza module cookie pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatori si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru a va bucura pe deplin de navigatia dvs.

cancel
  • Pret redus
  • Nou

Tobogan KotaBaby Roz

Referinta: KB71R

360,00 RON
290,00 RON Economiseste 70,00 RON
cu TVA

Tobogan KotaBaby Roz

Cantitate

  • Politica globala de protectie a datelor cu caracter personal Politica globala de protectie a datelor cu caracter personal
  • Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100% Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100%
  • Plati online cu cardul prin PlatiOnline.RO Plati online cu cardul prin PlatiOnline.RO

Echipamentul de joaca tobogan, activitatile pot fi rulate, astfel incat interactiunea este mereu noua. In acest mod, spatiul disponibil este utilizat in mod eficient,iar participantii la joaca pot alege unul dintre cele doua module,special concepute si gandite pentru divertisment si distractie asigurata !

Acest produs este usor de montat de catre un adult , iar materialul din care este turnat acest tobogan este din polietilena, un material care se comporta extraordinar de bine in orice mediu ,atat intern, cat si extern , fiind rezistent si fiabil in conditii de utilizare normala. De asemenea, este usor de curatat cu agenti de curatare specifici.

* Partea lunga a toboganului este prevazuta cu laterale inalte si colturi rotunjite pentru o alunecare in maxima siguranta.

* Toboganul este dotat cu trepte suficient de largi si o baza lata, ce-i confera stabilitate si usurinta in utilizare.

* Poate fi utilizat atat in spatii interioare cat si in exterior

* Realizat din material rezistent la intemperii

*Rezistent in timp si nu necesita o anumita intretinere.

KB71R

16 alte produse in aceeasi categorie: