KotaBaby.ro utilizeaza module cookie pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatori si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru a va bucura pe deplin de navigatia dvs.

cancel
  • Pret redus
  • Nou

Tobogan Premium cu cos de baschet KotaBaby Roz

Referinta: KB72R

380,00 RON
305,00 RON Economiseste 75,00 RON
cu TVA

Tobogan Premium cu cos de baschet KotaBaby Roz

Cantitate

  • Politica globala de protectie a datelor cu caracter personal Politica globala de protectie a datelor cu caracter personal
  • Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100% Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100%
  • Plati online cu cardul prin PlatiOnline.RO Plati online cu cardul prin PlatiOnline.RO

Echipamentul de joaca PREMIUM cu tobogan si cos de baschet combina doua dintre jocurile preferate de copii, respectiv alunecatul pe tobogan si aruncatul la cos. Astfel, chiar daca unii copii se vor plictisi de una dintre aceste activitati, fie de tobogan, fie de aruncat la cos, activitatile pot fi rulate, astfel incat interactiunea este mereu noua. In acest mod, spatiul disponibil este utilizat in mod eficient,iar participantii la joaca pot alege unul dintre cele doua module,special concepute si gandite pentru divertisment si distractie asigurata !

Acest produs este usor de montat de catre un adult , iar materialul din care este turnat acest tobogan cu cos de baschet este polietilena, un material care se comporta extraordinar de bine in orice mediu ,atat intern, cat si extern , fiind rezistent si fiabil in conditii de utilizare normala. De asemenea, este usor de curatat cu agenti de curatare specifici.

* Partea lunga a toboganului este prevazuta cu laterale inalte si colturi rotunjite pentru o alunecare in maxima siguranta.

* Toboganul este dotat cu trepte suficient de largi si o baza lata, ce-i confera stabilitate si usurinta in utilizare.

* Poate fi utilizat atat in spatii interioare cat si in exterior

* Este prevazut cu un cos de baschet

* Realizat din material rezistent la intemperii

*Rezistent in timp si nu necesita o anumita intretinere.

KB72R

16 alte produse in aceeasi categorie: