KotaBaby.ro utilizeaza module cookie pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatori si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru a va bucura pe deplin de navigatia dvs.

cancel

Kotababy.ro va ofera urmatoarele modalitati de plata:

Plata la livrare-ramburs


1. Plata la livrare-ramburs

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid , in momentul livrarii coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate la care se adauga si plata transportului.
2. Plata cu cardul bancar prin PlatiOnline.ro (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
             

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
 
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.ro.
Sigla VISA   Sigla MasterCard   Sigla PlatiOnline.ro
Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. In extrasul dvs de cont, orice plata facut pe site-ul nostru cu cardul, va aparea KotaBaby.ro .