KotaBaby.ro utilizeaza module cookie pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatori si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru a va bucura pe deplin de navigatia dvs.

cancel

Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100%

Tot ce ne dorim este ca fiecare client sa fie multumit de calitatea produselor pe care le comercializam. De aceea dorim sa va garantam cumparaturile.

Clientii Kotababy.ro pot sa returneze produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 30 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Firma noastra va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii produselor. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.


Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou sau daca asupra produsului au fost efectuate modificari ce tin de aspect sau forma (modificari mecanice), deasemenea daca ambalajele si/sau cutia originala ale produsului au fost deteriorate din diverse motive, ne rezervam dreptul de a refuza primirea retur a produsului respectiv, produsul urmand a fi returnat clientului.

Returnarea sumei pe card

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.