KotaBaby.ro utilizeaza module cookie pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatori si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru a va bucura pe deplin de navigatia dvs.

cancel

In cat timp primesc produsele?

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand metoda de transport si plata alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla ambalate corespunzator, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare si sunt insotite de factura fiscala - comanda minima fiind de 100 lei fara taxa de transport.

Livrarile se fac conform contractului cu firma de curierat astfel:

     - comenzile efectuate pana in ora 16:30, sunt ridicate la ora 17 de la sediul nostru de catre curier si ajung la dvs a doua zi intre orele 9-18 .
     - comenzile efectuate dupa ora 16:30 sunt ridicate a doua zi de catre curier la ora 17 si ajung la dvs a 3 zi intre orele 9-18 .
     - comenzile efectuate Vineri dupa ora 16.30, Sambata si Duminica vor fi ridicate de catre XCurier de la sediul nostru Luni la ora 17 si ajung la dvs Marti intre orele 9-18 .
Kotababy.ro se exonereazade orice raspundere privind livrarea produselor aceasta revenind in totalitate firmei de curierat

Livrarea se face NUMAI prin firme de curierat rapid cu care societatea noastra are incheiat contract de colaborare si care lucreaza in sistemul door-to-door. Astfel avem o durata a expedierii de 1 zile lucratoare in orasele mari si 1-2 zile lucratoare pentru orasele mici.

Tarifele de livrare sunt stabilite in functie de metoda de plata astfel:

   (pentru orice localitate din Romania)
-ramburs-15 RON*
* Tarifele includ TVA. 
Kotababy.ro livreaza comenzi doar pe teritoriul Romaniei