KotaBaby.ro utilizeaza module cookie pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatori si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru a va bucura pe deplin de navigatia dvs.

cancel
  • Pret redus
  • Nou

Sterilizator/suport periuta de perete KotaBaby

Referinta: KBD05

100,00 RON
60,00 RON Economiseste 40,00 RON
cu TVA

Sterilizator/suport periuta de perete KotaBaby

Cantitate

  • Politica globala de protectie a datelor cu caracter personal Politica globala de protectie a datelor cu caracter personal
  • Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100% Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100%
  • Plati online cu cardul prin PlatiOnline.RO Plati online cu cardul prin PlatiOnline.RO

3 in 1 , Dozator Pasta de Dinti , Cu Functie de Sterilizare Antibacteriala si lumina UV + Suport Periute Dinti , KOTA BABY

1.Dozator Pasta de Dinti

2.Functie de Sterilizare Antibacteriala si Lumina UV

3. Suport Periute Dinti , Kota Baby

Omoara 99.9% din bacterii si germeni: Suport pentru periute de dinti poate ucide 99.998% din germenii si bacteriile care se aduna pe periuta ta dinti.

Rezultatul este confirmat in urma testarii intensive, produsul fiind certificat in acest sens. Suportul cu sterilizator iti permite sa utilizezi o periuta curata si dezinfectata de absolut fiecare data cand te speli pe dinti.

Profilaxie dentara: Suportul de periute de dinti cu sterilizator UV combate bacteriile care provoaca respiratie urata si gingivita.

Astfel, toata familia ta va fi mai sanatoasa, mai fericita.

Potrivit pentru toata familia si economic: Suportul este proiectat pentru toata familia, astfel ca puteti pune pana la 4 periute de dinti, inclusiv electrice si o pasta de dinti.

Cu ajutorul suportului cu sterilizator UV, pasta de dinti nu se risipeste, dispozitivul fiind prevazut cu un mecanism de dozare care elibereaza fix cat produs ai nevoie. Economic si igienic!

Instalare usoara: Suport periute de dinti cu sterilizator UV poate fi instalat de oricine. Tot ce-ti trebuie este o mana sigura si o banda dublu-adeziva de calitate. Dispozitivul se poate lipi pe faianta ,fara a necesita gaurirea peretilor .

Pentru a extinde viata bateriei , va rugam sa o lasati la incarcat 6 ore inainte sa o folositi pentru prima data ! Incarcatorul este inclus in pachet .

1. Ledul alb aprins arata ca aparatul este pregatit .
2. Nu porneste daca stati in raza senzorului de prezenta (este o masura de protectie)
3. Cand aparatul nu sesizeaza persoane langa el, dupa cca 5 sec. Se aprinde lumina UV
4. Lumina UV sta aprinsa 2 min, dar daca periuta sta in suport peste cele doua min, UV-ul mai sta aprins inca 2 min,
5. Dispozitivul sa opreste singur dupa 4 min. (sta oprit pana cand este din nou activat (led-ul alb lumineaza)din buton sau de catre o persoana
.
6. Are acumulator incorporat , nu baterii ( primiti un cablu de alimentare USB).

KBD05

16 alte produse in aceeasi categorie: