KotaBaby.ro utilizeaza module cookie pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatori si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru a va bucura pe deplin de navigatia dvs.

cancel
  • Pret redus
  • Nou

Camera spion Full HD inteligenta KotaBaby

Referinta: KBD08

160,00 RON
130,00 RON Economiseste 30,00 RON
cu TVA

Camera spion Full HD inteligenta KotaBaby

Cantitate
Stoc epuizat


  • Politica globala de protectie a datelor cu caracter personal Politica globala de protectie a datelor cu caracter personal
  • Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100% Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100%
  • Plati online cu cardul prin PlatiOnline.RO Plati online cu cardul prin PlatiOnline.RO

Camera Kota Baby Profesionala de spionaj, cu microfon , detectia miscarii, Battery remote wireless camera ,Night-Vision si Suport Magnetic

Camera spion este alegerea perfecta daca doresti o supraveghere discreta, avand posibilitatea de a monta dispozitivul pe orice suprafata.

Se deschide micul Manual de instructiuni , cu telefonul se scaneaza codul de bare desenat pe prima pagina si veti fi redirectionat la aplicatia Little Stars. Odata instalata aplicatia in telefon , tot ce filmeaza camera va fi redat pe telefonul dvs .

Rezolutia de inregistrare este de 2 Megapixeli (Full HD) avand un unghi vizual de 150°. Inregistrarile se vor salva pe un card micro SD de pana la maxim 128 GB (cardul nu este inclus), avand posibilitatea de inregistrare ciclica (inregistrarile noi se suprascriu peste cele mai vechi). Camera spion are incorporate 6 LED-uri IR invizibile pentru vedere nocturna. Pentru a vedea imagini Live de la distanta prin Wifi, este nevoie de aplicatia Little Stars (Disponibila pe Google Play si App store).

Inregistrarile se vor salva pe un card , avand posibilitatea de inregistrare ciclica (inregistrarile noi se suprascriu peste cele mai vechi).

KBD08

16 alte produse in aceeasi categorie: