KotaBaby.ro utilizeaza module cookie pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatori si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru a va bucura pe deplin de navigatia dvs.

cancel
  • Pret redus
  • Nou

Loc de joaca tip tarc pentru copii KotaBaby Roz

Referinta: KB13-1R

2.150,00 RON
1.395,00 RON Economiseste 755,00 RON
cu TVA

Loc de joaca tip tarc pentru copii KotaBaby Roz

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Politica globala de protectie a datelor cu caracter personal Politica globala de protectie a datelor cu caracter personal
  • Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100% Returnarea produselor - Cumparaturi garantate 100%
  • Plati online cu cardul prin PlatiOnline.RO Plati online cu cardul prin PlatiOnline.RO

Locul de joaca tip tarc ,este spatiul ideal  pentru copii unde isi pot petrece timpul distrandu-se si explorand , acestia fiind in totala siguranta  !

Fiind accesorizat cu leagan si calut , tarcul ofera divertisment pentru cei mici , iar gardul ofera siguranta atat copilului, cat si parintelui care are parte de un mic repaus cat cel mic este in tarc , neexistand pericolul ca acesta sa " evadeze ", peretii au un sistem de prindere tip ventuza de podea, iar pe laterialul placilor sunt 2 prinderi "tip lacat" pe fiecare placa, asta il face un tot unitar fara a exista pericolul de a se surpa gardul   .

Este absolut necesar un asemenea loc de joaca in orice casa cu copii mici , intrucat dintr-un simplu loc de joaca a celui mic, devine si o oaza de liniste a parintelui.

Tarcul detine si un raft unde cel mic isi poate depozita jucarioarele si crea tot felul de jocuri distractive si interactive !

Spatiul de joaca este realizat in totalitate dintr-un material calitativ , de care sa se bucure copilul pe termen extrem de indelungat ! 

Dimensiuni:

Latime 187 cm

Lungime 225 cm

Inaltime gard 70 cm

Greutate 50Kg

KB13-1R

16 alte produse in aceeasi categorie: